De Cremertuin is een buurttuin in de wijk Utrecht West op een voormalig braakliggend en verwaarloosd terrein. Het is een tuin voor jong en oud waar je kunt relaxen, moestuinieren, bbq-en, spelen, aan activiteiten kunt meedoen en een verjaardag kunt vieren.

Basisdeelnemer

Als buurtbewoner kun je je aanmelden als basisdeelnemer. Voor ?30 per jaar heb je dan toegang tot de tuin en alle activiteiten die er zijn. Ook kun je zelf activiteiten organiseren.

Eigen lapje grond

Wil je daarnaast ook biologisch moestuinieren? Dan kun je je aanmelden voor een eigen stukje grond. Hiervoor hebben we de volgende opties:

Pakket A: 1,75m x 1m, €15
Pakket B: 1,75m x 2m, €30
Pakket C: 1,75m x 4m, €60

De hierboven genoemde bijdragen zijn per jaar en komen bovenop de bijdrage van €30 voor basisdeelnemers.

Klusdagen

Om de tuin mooi en leefbaar te houden, organiseert de Cremertuin elk jaar klusdagen. Samen onderhouden we dan de tuin door te snoeien, rommel op te ruimen, gras te maaien, onkruid te wieden, de composthoop om te spitten etc. Voor iedere deelnemer is 1 klusdag per jaar verplicht.

Meer informatie en nieuws

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en in contact te komen met de andere Cremertuin(d)ers? Word dan lid van onze pagina op Facebook. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.