De Cremertuin is een buurttuin in de wijk Utrecht West op een voormalig braakliggend en verwaarloosd terrein. Het is een tuin voor jong en oud waar je kunt relaxen, moestuinieren, bbq-en, spelen, aan activiteiten kunt meedoen en een verjaardag kunt vieren.

Meedoen

Aan het begin van ieder jaar inventariseren we wie deelnemer wil blijven, en of we nieuwe deelnemers kunnen toelaten. Dit communiceren we via de nieuwsbrief. Meld je dus aan voor de nieuwsbrief als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden.

Basisdeelnemer

Als buurtbewoner kun je je aanmelden als basisdeelnemer. Voor €30 per jaar heb je dan toegang tot de tuin en alle activiteiten die er zijn. Ook kun je zelf activiteiten organiseren.

Eigen lapje grond

Wil je daarnaast ook biologisch moestuinieren? Dan kun je je aanmelden voor een eigen stukje grond. Hiervoor hebben we de volgende opties:

Pakket A: 1,75m x 1m, €15
Pakket B: 1,75m x 2m, €30
Pakket C: 1,75m x 4m, €60

De hierboven genoemde bijdragen zijn per jaar en komen bovenop de bijdrage van €30 voor basisdeelnemers.

Klusdagen

Om de tuin mooi en leefbaar te houden, organiseert de Cremertuin elk jaar klusdagen. Samen onderhouden we dan de tuin door te snoeien, rommel op te ruimen, gras te maaien, onkruid te wieden, de composthoop om te spitten etc. Voor iedere deelnemer is 1 klusdag per jaar verplicht.

Meer informatie en nieuws

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wil je in contact te komen met de andere Cremertuin(d)ers? Word dan lid van de Facebook pagina.

Heb je een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.